Välkommen till Lillis krypin

Alla inlägg under maj 2009

Av Lillis - 22 maj 2009 12:37

 Här i stan har det regnat på förmiddagen,men nu ser det nästan ut som det tänker skina upp.

 Har gått ett varv med snabeldraken och försökt att få upp alla katthår som finns.

Nu har vi kommit till den här fredagen i månaden som Rita och jag skall ut och äta på vårat favorit ställe Papas Tapas, så får se vad jag väljer för rätt i kväll men är rädd för att det blir samma som alltid,berättar i morgon vad jag ätit för gott.

Önskar er alla en bra fredag

Av Lillis - 21 maj 2009 10:24

Som jag lovade i går så kommer två bilder på det jag handlade,inga märkvärdiga saker tycker om kläder som jag känner mig fri i. Vädret i dag vet man inte hur det blir. Önskar er alla en bra dag



Av Lillis - 20 maj 2009 11:39

 I dag så fyller mitt lilla hjärta 6 år, så matte uppvaktade henne med räkor som hon älskar,matte fick oxå några stycken med på ett hörn.

 I dag har vi en varm och skön dag solen är framme mellan varven.

  Har varit ner på stan gick och tittade i affärerna till slut så hittade jag ett par Jeans som är typ pirat modell och en blus,ska ta kort senare så får ni se vad jag handlat.Nu när det blir varmare så kommer alla torghandlarna fram är så kul att gå och titta i alla stånd

Önskar er alla en bra dag

Av Lillis - 19 maj 2009 14:14

 Vart tog det fina sommar vädret vägen som vi hade för ett tag sen,inte finns den här i Eskilstuna i allafall här är grått mulet och små kyligt inte ett dugg skönt,hoppas att värmen snart kommer tillbaka.

 Har varit över en stund till Anita och fikat,fått jordgubbar med grädde,så gott,hon åker bort på 1 månad så nu ska jag sköta om hennes blommor och posten,Nu får vi hoppas att blommorna klarar sig men det ska dom väl göra

 Önskar alla min bloggvänner en fortsatt bra dag och kväll

Av Lillis - 18 maj 2009 11:35

 Ny vecka,nya utmaningar,veckans första dag börjar med regn och blåst det är så kallt.Har ingen lust att gå ut i detta väder och det behöver jag ju inte. Får ägna min dag åt Snuttan, läsa en bok korsord kanske eller pyssla med något annat alltid kan jag hitta på något att göra.

Jag hoppas att ni har bättre väder än här

Ha en fortsatt bra måndag

Sol

Av Lillis - 16 maj 2009 12:05

 Lördag och solen skiner så härligt,men kommer man i skuggan så är det lite kallt.Har varit ner på stan stan och gått en sväng tittat i affärerna på allt snyggt som finns.Träffade bekanta som jag pratade med det ät alltid kul och trevligt.

  I kväll får vi hålla tummarna för Malena och hoppas att det går bra för henne.

  Önskar er alla en fin och mysig helg

Av Lillis - 15 maj 2009 13:02

 Är manlat den ena dan så har man igen det den andra, men det är smällar man får ta.

Har varit ut och handlat mat så jag kan äta i helgen,och så har jag städat så lite har jag fått gjort.Än så länge så skiner solenhär och det är så skönt.

Som jag berättat tidigare så opererades Carina min dotter för ett Motorik fel i strupen den 14 mars,nu börjar hon att få problem igen med att äta,så innan hon går ner för mycket i vikt igen så ska dom göra om oprationen framöver och det känns skönt

Nu får ni alla ha en bra och fin fredag

Av Lillis - 14 maj 2009 13:53

 Här i stan är det blåsigt och kallt, var ute på en promenad men det blev inte lång stund för jag frös som bara den.

Så nu ska jag bara ta det lugnt,känner inte för att göra något och det behöver jag ju inte,allt jag tänkt att jag skulle gjort i dag  finns ju kvar till i morgon eller någon annan dag,i dag känner jag för att vara lat.

Har inget mer att skriva om så jag återkommer i morgon

Ha en bra dag ock kväll

Presentation

Översätt bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Väder

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards