Välkommen till Lillis krypin

Alla inlägg under mars 2009

Av Lillis - 6 mars 2009 16:58

 Berättade före jul att jag var så orolig för min dotter Carina som har gått ner så mycket i vikt och kan bara äta potatismos och fisk.Hon har varit på gastro flera gånger och även andra undersökningar,men bara fortsatt att gå ner i vikt.I dag har hon äntligen fått kommit till en läkare och fått besked, hon har ett Motorik fel i strupen,dom skulle ta kontakt med en specialist så skulle dom höra av sig nästa vecka.Det känns så skönt att äntligen kunna andas ut och att det inte var något livshotande.

I dag har Rita fått kommit hem och hon hade en virus på balansnerven.

Nu ska ni alla ha en skön och bra helg

Av Lillis - 5 mars 2009 17:13

 Rita är kvar på Las,dom har gjort en datatomografi på henne och det visade inga konstigheter,hon har även träffat en Nevrulog idag och imorgon ska hon träffa en öronläkare.

I dag har Lena och jag träffas,vi har arbetat ihop. Vi var på stan och då passade vi på att gå och äta,sedan gick vi hem till mig och fikade,det är alltid så roligt och träffa henne och prata lite strunt.

Önskar er alla en bra kväll

Av Lillis - 4 mars 2009 13:06

En skön och fin dag,solen försöker att titta fram men det vill sig inte riktigt.

Som jag berättade i går att Rita var så yr i huvudet så hon inte kunde stå upprätt,under kvällen så blev det sämre då kunde hon inte sitta upprätt, så hon blev skickad till Las och hon är kvar där,och i dag har jag inte hört något.

I dag på förmiddagen har jag varit över till Peter och hjälpt honom att packa lite porslin och andra saker,vi plockade även bort lite från vinden och körde till källaren till nya stället.Han flyttar i slutet på Mars och det är ju skönt att börja lite smått,och fetersom jag går hemma så har jag ju all tid i värden och hjälpa honom.

Önskar er alla en bra dag och kväll

Av Lillis - 3 mars 2009 14:25

 Snön är nästan borta,nu är det bara slaskigt och blött.Min tisdag började som alla andra tisdagar med att jag var ner och tränade. När jag kom hem från träningen så ringde Rita och undrade om jag kungde gå och handla åt henne hon är så yr i huvudet så hon kan inte stå upprätt.När jag hade handlat klart till henne så gick jag hem med varorna till henne och packade upp,vad gör man inte för sin bästa vän.Se var det bara att gå hem och koka Rotmos och fläsklägg så det har jag nyss ätit så nu är jag mätt och belåten,känner nästan för att inta ryggläge en stund

Önskar er alla en bra dag och kväll

Av Lillis - 2 mars 2009 17:22

Ny vecka nya utmaningar,på förmiddagen så blåste det så kallt.Var över till Maria med lite saker som jag har handlat så hon kan äta frukost i morgon hon kommer hem från Thailand i natt.På eftermiddan kom Karin har färgat håret på henne.Just nu så snöar det av bara sjutton här.Nu får ni alla ha en bra måndag kväll så hörs vi i morgon

Kram

Av Lillis - 1 mars 2009 17:16

Idag fick jag ytterligare en AWARD och den kommer från ULLA

Säger igen tusen tusen tack. Blir så himla glad över dessa

Av Lillis - 1 mars 2009 16:53

Nu är vi kommen till Mars månad tänk vad tiden går fort,vi har haft en fin dag med sol.Har varit en lugn och skön söndag har inte gjort så värst mycket men det behöver man ju inte heller.Carina har hjälpt mig att färga håret så nu ser jag skaplig ut igen.

Önskar er alla en fin söndag

Presentation

Översätt bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Väder

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards